'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Puding Kastard Paraguay (Paraguayan Crema 🇵🇾) yang Menggugah Selera - Father

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Puding Kastard Paraguay (Paraguayan Crema 🇵🇾) yang Menggugah Selera

Puding kastard Paraguay (crema paraguaya)

Resipi Kastard Paraguay Yang Masih Unik (Crema Paraguaya 🇵🇾) Anti Kegagalan?, Resipi Kastard Paraguayan (Crema Paraguaya 🇵🇾) Anti Kegagalan Kini ramai orang di sekeliling kita sedang mencari, mungkin salah seorang daripada anda. Orang ramai telah terbiasa menggunakan Internet pada telefon bimbit untuk mencari imej untuk difahami. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan resipi flan Paraguay yang ringkas (Natillas Paraguayas 6) yang tidak begitu rumit dan mudah untuk disediakan. Jika dikendalikan dengan tidak betul, hasilnya akan menjadi fleksibel dan sangat tidak menyenangkan. Di mana natilla Paraguay yang lazat (krim Paraguay 🇵🇾) sepatutnya mempunyai aroma dan rasa untuk memenuhi selera kita.

Puding kastard Paraguay (crema paraguaya 🇵🇾) lebih mempengaruhi rasa, pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, cara penyediaan dan penyajian. Jangan risau jika anda ingin membuat Puding Kastard Paraguay yang lazat (Crema Paraguaya 🇵🇾) di rumah, kerana hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa jika anda sudah tahu tekniknya. Di bawah ialah imej flan Paraguay (crema paraguaya 🇵🇾) untuk digunakan sebagai contoh.

Okay, kali ini kita akan cuba, jom masak flan Paraguay kita (Crema Paraguaya 6) di rumah. Terima kasih kepada bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh memberi manfaat untuk menjaga kesihatan seisi keluarga. Anda boleh membuat Paraguayan Custard (Crema Paraguaya 🇵🇾) menggunakan 6 bahan dan 4 langkah memasak. Ini adalah langkah-langkah memasak.

4/365 # TakLebih6Bahan Cooksnap Kak Dee. Anda sedang melihat bahan-bahannya, mungkin kuning telur dan pai tepung jagung. Kalau tak guna flan, kita buat flan biasa. Dengan kulit limau dan serbuk kayu manis, puding ini lebih lazat. Elevated sebenarnya menggunakan resipi asas krim Paraguay ini ke tahap yang remeh. Untuk negara PAD, Uchu ambil doh dan masukkan ke dalam cawan sebagai bukti. ??

Baca Juga

Bahan-bahan dan rempah ratus untuk memasak Kastard Paraguayas (krim Paraguay):

  1. 2 biji kuning telur
  2. 2 gelas air
  3. 3 sudu gula
  4. 1 sudu kecil kulit lemon
  5. 2 sudu besar bunga jagung
  6. Sedikit serbuk kayu manis (hiasan)

Puding Kastard Paraguay (Krim Paraguay 8)

  1. Satukan semua bahan dalam periuk dan kacau rata sebelum dihidupkan api.
  2. Masak dengan api perlahan hingga pekat dan pekat.
  3. Tuang ke dalam bekas / buat semula cawan / mug. Sejukkan lebih kurang 5-6 jam/malam sehingga puding ditetapkan.
  4. Taburkan dengan kayu manis sebelum makan.

Terima kasih kepada pasukan kami kerana membaca resipi yang ditunjukkan di halaman ini. Kami berharap penyediaan ringkas Puding Paraguay (Crema Paraguaya 8) yang diterangkan di atas akan membantu anda menyediakan hidangan yang lazat untuk keluarga/rakan anda atau mencetuskan idea menjual makanan. Selamat mencuba!

Tags:
Resepi

You may like these posts

Link copied to clipboard.