'/> Bagaimana Membuat Puding Biskut Kastard yang Lezat - Father

Bagaimana Membuat Puding Biskut Kastard yang Lezat

Puding biskut krim

Inginkan resipi puding anti kemurungan yang unik? Sesetengah orang di kawasan kami kini sedang mencari resipi puding krim anti-kejutan, dan anda mungkin salah seorang daripada mereka. Orang ramai telah menggunakan Internet pada telefon pintar untuk memaparkan maklumat imej sebagai contoh. Pada kali ini, saya akan berkongsi dengan anda tutorial cara membuat Puding Kastard Anti Falla berfungsi supaya tidak terlalu sukar atau senang untuk dicetak. Sekiranya berlaku masalah, hasilnya tidak akan rata dan manis. Malah, vanila yang lazat harus mempunyai rasa dan aroma untuk memenuhi selera makan.

Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi rasa puding biskut sedikit sebanyak, daripada jenis bahan, pemilihan bahan segar, cara penyediaan dan penyajiannya. Jangan risau jika anda ingin membuat puding buatan sendiri menggunakan cookies berkrim, kerana resipi ini boleh menjadi keistimewaan jika anda sudah tahu resipinya. Kat bawah ni gambar puding biskut kush yang korang boleh faham.

Baiklah, kita akan cuba kali ini, membuat puding biskut berkrim sendiri di rumah. Mudahkan sahaja, makanan ini boleh menyihatkan seisi keluarga. Anda boleh membuat puding krim dengan 9 jenis bahan dan 7 langkah memasak. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

#susumanis #goldenapron2020 #bonus5 Alhamdulillah Pada masa ini bonus sangat mudah. Matlamatnya adalah untuk menggunakan susu manis sahaja. Anda boleh membuat senarai berasingan. Situasinya mudah, tetapi saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Hey hey hey. Apabila saya membuat puding, saya suka rasa biskut zink yang berminyak. Semoga berjaya dan dirahmati Allah.

Baca Juga

Bahan-bahan dan rempah-rempah untuk membuat rami:

  1. 1 sachet serbuk gelatin
  2. 900 ml air
  3. 1 1/2 cawan gula
  4. 1 cawan serbuk penaik
  5. 1/3 cawan susu manis
  6. 1 tin susu cair
  7. 3 sudu besar yang lazat
  8. 3 sudu besar air panas
  9. 5-6 biskut dengan biskut zink

Bagaimanakah krim puding dan biskut berfungsi?

  1. Campurkan gula, air dan tepung agar-agar dalam periuk. Ia mendidih.
  2. Dalam mangkuk lain, campurkan keju kotej, susu pekat manis dan susu pekat. Gaul rata sehingga krim putar cair.
  3. Kemudian letakkan campuran krim dan susu ke atas pasangan mendidih. Gunakan api yang lembut. Gaul rata dan sikat sehingga mendidih lagi.
  4. Kemudian masukkan cengkerik dan gaul hingga pekat.
  5. Apabila semuanya sudah siap, bahagikan tepung kepada dua bahagian. Masukkan sebahagian ke dalam adunan milo dalam air panas. Gaul rata dengan jisim puding.
  6. Anda kemudian boleh mula mencetak ujian. Apabila disejukkan, bekas boleh disimpan di dalam peti sejuk.
  7. Bersedia untuk menikmati musim sejuk.

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang diterangkan pada halaman ini oleh pasukan kami. Kami berharap resipi puding kush mudah di atas akan membantu anda menyediakan hidangan lazat untuk keluarga/rakan-rakan atau memberi inspirasi kepada anda dalam perniagaan masakan. Cubalah dengan baik!

Tags:
Resepi

You may like these posts

Link copied to clipboard.