'/> Resep Puding Kastard Anti Gagal - Father

Resep Puding Kastard Anti Gagal

Floridski puding

Ali iščete preproste korake za okusne in edinstvene ideje za puding? Mutine matere so že uporabljale internet na svojih napravah za iskanje slikovnih informacij za primere Suwanne. V tej objavi vam bom dal vodnik o tem, kako najti popoln recept za pripravo pudinga s kremo. Ni težko, ni pa tudi prizemljeno. Če ga boste obdelali nepravilno, rezultati ne bodo prijetni in celo neprijetni. Čeprav je kremni puding okusen, mora imeti enak vonj in okus kot lakšika zelena.

Na kakovost flanca vpliva marsikaj. Ne skrbite, če ne želite pripraviti okusne pudingove kreme doma, saj trik že poznate, ta nasvet je lahko posebna jed. To je slika, povezana s pudingovo kremo, ki jo lahko poskusite.

Tukaj je preprost in praktičen način za pripravo sladice s kremo, pripravljeno za peko. Puding s kremo lahko pripravite iz 6 sestavin in 1 koraka kuhanja. Tukaj je postopek korak za korakom za gladko izbiro.

Nenavadne sestavine in začimbe pri pripravi kremnega pudinga.

  1. člen A
  2. 1 pločevinka koruze (425 g)
  3. 1 pločevinka tekočega mleka
  4. 3/4 ghoul
  5. 1 skodelica smetanove moke
  6. 3 skodelice mehkega zraka

Koraki za pripravo kremnega pudinga

  1. Zmešajte vse sestavine A, mešajte, dokler ni moke in kuhajte na močnem ognju, prelijte v skledo in ohladite.

Hvala, ker ste uporabili recept, ki ga je tukaj ponudila naša ekipa. Resnično upamo, da vam bo zgornja pudingova krema pomagala pripraviti okusno hrano za vašo družino/prijatelje ali postala navdih za tiste, ki želite kuhati. Srečno in srečno!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.